A konyha életterünk egyik kiemelt pontja. Közösségi tér, amely összehozza a családot és a barátokat, a főzés szentélye, ahol boldogabbá tesszük az életünket és gondoskodunk egészségünkről, az otthon ékköve és sokak hobbijának helyszíne!

A konyha otthonunk kiemelt funkcionalitással bíró helyisége, melyet ha átgondoltan, praktikusan tervezünk és építünk meg, sok örömet okozhat!

A győri KonyhaPont Konyha Stúdióban több mint egy évtizede tervezünk és építünk konyhákat, így túlzás nélkül állíthatjuk, konyhákkal kelünk és fekszünk… álmodjuk meg együtt új konyhájának minden centiméterét, megmutatjuk milyen a főzés ha a praktikum és minőség találkozik.
Image

Konyhatervezés

A konyha színei és stílusa meghatározzák a hétköznapok hangulatát. A tervezés az igényes konyhák megvalósításának legelső és legfontosabb lépése.

Ehhez pedig szakember kell, aki tisztában van a lehetőségekkel, a kapható bútorok, anyagok, gépek legapróbb részleteivel is.

A folyamat egy személyes konzultáióval kezdődik, ahol megbeszéljük az elképzeléseket és szakszerű tanácsokat adunk a megvalósításhoz. ...így születnek az álom-konyhák :) Kérjük a személyes konyha-tanácsadásunkra előzetesen foglaljon időpontot, amit telefonon és E-mailen egyaránt megtehet!

Image

3D látványtervezés

Valósághű látványterveink segítségével a konzultáció során "bejárhatja" leendő konyháját: megnézheti, hogyan fest majd az elkészült bútor, mikor a helyére kerül. A fotóralisztikus képek nagymértékben segítenek meghozni a végleges döntést.

Tekintse meg referenciáinkat:
Image

Szaktanácsadás

Évtizedes tapasztalatainkra alapozva megbízható szaktanácsadással állunk rendelkezésre minden kedves régi és új ügyfelünk számára, díjmentesen. Legyen szó konyhabútorról, elemes konyhaszekrényről, asztalról, székről vagy akár nappali- és fürdőszoba bútorról.

Munkatársaink segítenek Önnek a megfelelő stílus és funkció kiválasztásában.