Image

Előzetes helyszíni felmérés

A konyhatervek véglegesítését és a bútorrendelést megelőzően szakembereink a helyszíni felmérést végeznek. Ez fontos lépés, hiszen a valóságban lényeges eltérések mutatkozhatnak az építészeti tervrajzok és a valóság között.

A helyszínen hamar kiderül, ha a vakolatvastagság miatt nem fér el a beépített hűtő, vagy rossz helyre került egy-egy villanykapcsoló. Velünk konyhabútora az otthona szerves része lesz, tűpontosan kivitelezve, álmainak megfelelően.
Image

Konyhabeépítés

KonyhaPont Konyha Stúdióban kizárólag minőségi német, gyári konyhabútorokkal dolgozunk, melyekre garanciát vállalunk. A helyszíni felmérés és a többször egyeztetett tervek alapján megrendelt bútorokat a szállítást követően rövid határidővel beépítjük.

Nincs szoruló fiók, ferde polc és rosszul záródó szekrényajtó! Fontos, hogy kizárólag az általunk megtervezett és megrendelt bútorokat szereljük össze, hiszen így tudjuk csak garantálni a KonyhaPont álomkonyhák kimagasló minőségét.
Image

Konyhai gépek

Szerezze be nálunk konyhagépeit! Számos forgalmazóval állunk kapcsolatban, így biztos lehet benne, hogy igényeinek és pénztárcájának megfelelő konyhagépekkel tudunk szolgálni.

Ne felejtse el, hogy több évtizede a piacon vagyunk stabil háttérrel, ezért az esetleges garanciális ügyintézés során mindig lesz kihez fordulnia! Érjen el velünk jelentős árkedvezményeket, figyeljük ön helyett is a világmárkák nagy akcióit!