Tervezés

A konyha életterünk egyik kiemelt pontja. Közösségi tér, amely összehozza a családot és a barátokat, a főzés szentélye, ahol boldogabbá tesszük az életünket és gondoskodunk egészségünkről, az otthon ékköve és sokak hobbijának helyszíne!

A konyha otthonunk kiemelt funkcionalitással bíró helyisége, melyet ha átgondoltan, praktikusan tervezünk és építünk meg, sok örömet okozhat!

A győri KonyhaPont Konyha Stúdióban több mint egy évtizede tervezünk és építünk konyhákat, így túlzás nélkül állíthatjuk, konyhákkal kelünk és fekszünk… álmodjuk meg együtt új konyhájának minden centiméterét, megmutatjuk milyen a főzés ha a praktikum és minőség találkozik.

Konyhatervezés


A konyha színei és stílusa meghatározzák a hétköznapok hangulatát. A tervezés az igényes konyhák megvalósításának legelső és legfontosabb lépése.

A megrendelők többsége a tervezés során a bútorajtók színének, kidolgozásának, a fiókrendszereknek és az ajtópántoknak kiválasztását tartja a legnehezebb feladatnak.

Ehhez pedig szakember kell, aki tisztában van a lehetőségekkel, a kapható bútorok, anyagok, gépek legapróbb részleteivel is.


3D látványtervezés


Már megrendelés előtt megtekintheti új konyhabútorát vagy tolóajtós gardróbját. A 3D-s látványterven megnézheti, hogyan fest majd az elkészült bútor, mikor a helyére kerül.

Tekintse meg referenciáinkat:REFERENCIÁINK

Szaktanácsadás


Ingyenes szaktanácsadást biztosítunk minden kedves régi és új ügyfelünk számára. Legyen szó konyhabútorról, elemes konyhaszekrényről, asztalról, székről, gardróbról, irodabútorról, nappali bútorról vagy akár gyermekszoba bútorról.

Munkatársaink segítenek Önnek a megfelelő stílus és méret meghatározásában.